't iM a r n e h o e s
Cultureel Centrum Marnegebied Wehe Den Hoorn

home | programma | archief over 't marnehoes | donateurs | nieuwsbrief | route | contact 


Voorstelling informatie
Vorige pagina

OPERA DELLA CASA met jubileumprogramma
zondag 11 oktober 2015, 15:00 uur [archief]


Door: div.artiesten opera della casa
Entree: € 12,00, Donateurs: € 10,00, Kinderen tot 12 jaar: € 5,00

Opera della Casa bestaat uit zangeressen Angelique Wardenier en Marlies de Waard, begeleid door pianiste Ineke Geleijns. Alledrie zijn ze professioneel geschoold. 

Tijdens onze optredens speelt ieder van ons een rol. Marlies de dominante Tilly Talsma, Angelique de Hongaarse Diva Irina Mutsikôva en Ineke de onbevangen Dolores van den Broek. Inmiddels treden wij sinds 20 jaar met veel succes op in binnen- en buitenland. Meestal voor besloten gezelschappen, met een programma op maat. afgestemd op het publiek. Hierin zingen we bekende en onbekende opera en operette aria’s, klassieke liederen en duetten. ‘Tilly’ verzorgt op haar eigenzinnige manier de presentatie terwijl Irina de sterren van de hemel zingt en de overenthousiaste Dolores het geheel begeleidt op de piano. Een van de hoogtepunten van een optreden van Opera della Casa is het instuderen en zingen van operakoor door het publiek. 

De kracht van opera della casa zit niet alleen in het komische. De drie vrouwen zijn vocaal en muzikaal professioneel geschoold en het repertoire loopt van Puccini via tal van klassieke omwegen naar de operette sector, zonder de klassieke werken echt geweld aan te doen”.

reserveren: muziekreserveringen@marnehoes.nl  of 0595-571395/0595-572875  en voor nadere informatie 
www.operadellacasa.com