't iM a r n e h o e s
Cultureel Centrum Marnegebied Wehe Den Hoorn

home | programma | archief over 't marnehoes | donateurs | nieuwsbrief | route | contact 


Voorstelling informatie
Vorige pagina

"DE LAATSTE BUS"
zondag 10 januari 2016, 15:00 uur [archief]


Door: Theater Te Water
Entree: € 13,00, Donateurs: € 11,00, Kinderen tot 12 jaar: € 5,00

Zoals u misschien al heeft vernomen stoppen de activiteiten van Theater te Water aan het eind van 2016. De aankomende winterproductie ‘De laatste bus’ wordt dan ook de laatste winterproductie van Theater te Water die te zien zal zijn, 

Waarover gaat de voorstelling?Een verlaten bushalte, liefdesperikelen, trammelant in het dorp en misschien wel asiel zoekers.Als juf Winnie haar vriendje afzet bij een bushalte stapelen de vragen zich op. Waarom doet ze dat? Er rijdt immers geen bus. Houdt ze niet meer van hem? Wat is dat eigenlijk voor jongen en wat wil hij toch? En hoe zit het met die asielzoekers?Boer Koekamp ziet zijn kans schoon, maar zijn vrouw steekt er een stokje voor. Petra probeert een breuk te lijmen, maar wordt er zelf heel verdrietig van. Dorpsbelangen aarzelt en raakt het spoor volledig bijster. En de zwerver moet zijn bushokje opgeven en heeft geen dak meer boven zijn hoofd.Het komt allemaal uit ‘De Laatste Bus’ van Theater te Water. En na een happy end verdwijnt alles weer in de laatste bus van Theater te Water. 

Just Vink, artistiek leider van Theater te Water schreef en regisseerde met ‘De laatste bus’ zijn 61ste productie. Betrokken vormgevers : Aafje Horst kostuums, Louise Caspers decor, Reinout Douma compositie liedjes, Andre Pronk lichtontwerp, Martine Fichot /Tiny Meeuwsen grime, Jeannette Ensing affiche.De spelers komen voor een groot deel van het Noorderpoort College, afdeling KTM.
  
                   of 0595-571395