't iM a r n e h o e s
Cultureel Centrum Marnegebied Wehe Den Hoorn

home | programma | archief over 't marnehoes | donateurs | nieuwsbrief | route | contact 


Voorstelling informatie
Vorige pagina

"DANSEN ZONDER BRIL"
vrijdag 8 april 2016, 20:00 uur [archief]


Door: De Noorderlingen
Entree: € 12,00, jongeren t/m 18 jaar/ donateurs/ superdonateurs: € 10,00

Dansen Zonder Bril

Voor mensen die geen bril dragen is alles eenvoudig. Als je een bril draagt leef je in twee verschillende werelden. Zonder bril heeft de wereld geen scherpe kantjes meer, wordt hij zacht en vaag. Met bril krijgt alles zijn gewone hardheid en scherpte terug en zie je de wereld zoals hij is. Dansen doe je zonder bril, maar is de dans van de werkelijkheid te ontspringen? 
Als niemand meer zijn dromen zou koesteren dan zou er nergens meer gedanst worden.  

De Noorderlingen - vooropleiding theater maakt en speelt de dansante theatervoorstelling Dansen Zonder Bril. De voorstelling is geïnspireerd door het boek De Kleine Ballerina van Patrick Modiano.

“Jeugd maakt hogeschooltheater” aldus de recensie in het Dagblad van het Noorden: het is bepaald geen straf om deze nieuwste voorstelling van de productiegroep van theatervooropleiding De Noorderlingen mee te maken.Vanwege het schitterende landschap bijvoorbeeld, maar toch ook vanwege de chemie tussen regisseur Lies van de Wiel en haar studenten, een chemie die leidt tot een wonderbaarlijk mooie voorstelling.


Te zien en te beleven op vrijdag 8 april, 20.00 uur in't Marnehoes, Wehe-den Hoorn. Entree € 12,- | € 10,- voor jongeren t/m 18 jaar en voor donateurs en superdonateurs van st.‘t Marnehoes. Reserveren via 
kaartjes@denoorderlingen.nl  
De Noorderlingen is dé vooropleiding theater in Noord-Nederland voor jongeren tussen 12 en 20 jaar. Zij krijgen wekelijks twee avonden les van een docententeam van makers en acteurs. De Productiegroep is de laatste stap op weg naar een zwaarbevochten plek op één van de landelijke toneelacademies. De groep werkt een jaar lang dagelijks in professionele setting aan (locatie)voorstellingen voor festivals en theaters. De Noorderlingen staat al dertig jaar garant voor spelers en makers die een aanwinst zijn voor de podiumkunsten. Het hedendaagse landelijke theater- en filmcircuit is dan ook in alle lagen doordrongen van talentvolle Noorderlingen.
  
Meer informatie: 
www.denoorderlingen.nl