't iM a r n e h o e s
Cultureel Centrum Marnegebied Wehe Den Hoorn

home | programma | archief over 't marnehoes | donateurs | nieuwsbrief | route | contact 


Voorstelling informatie
Vorige pagina

kindervoorstelling: "DIE IS VAN MIJ"
zondag 29 oktober 2017, 15:00 uur [archief]


Door: Het theaterduo: "DE KOPPOTERS"
Entree: € 8,00


Kindertheatervoorstelling ‘Die is van Mij’ door de Koppoters als vervangende voorstelling van ‘Loet Moet’ door Ruth Bakker in ’t Marnehoes 

Zondag 29 oktober, aanvang 15.00, hebben wij het theatergezelschap De Koppoters bereid gevonden om een kindervoorstelling te spelen in ’t Marnehoes, Kerkstraat 21 te Wehe den Hoorn. Door ziekte kan Ruth Bakker haar familievoorstelling ‘Loet Moet’ niet spelen.

"Die is van mij!" Is een interactieve, energieke theatervoorstelling waar kinderen hun eigen tekening tot leven zien komen. Met zelf getekende poppetjes, draken, huizen, regenbogen en hartjes improviseren de Koppoters kleurrijke scènes.De Koppoters zijn nieuwsgierig naar elk detail, onderzoeken welk geluid een tekening maakt en spelen een spel met kleuren. Elke voorstelling is uniek. Wat vast staat, is het trotse gevoel waarmee de tekenaars naar buiten lopen met hun kunstwerk onder de arm.

Om 15.00 ben je welkom om in ‘t Marnehoes een tekening te maken. Als alle tekeningen af zijn, begint de voorstelling! Leeftijd vanaf 4 jaar.

Concept en spel: Sjoukje Böing en Esther Drijver, met dank aan Fried Mertens en Frank Groothof

Entree: 8,00 euro voor iedereen, inclusief ranja voor de kinderen.
Reserveren: theaterreserveringen@marnehoes.nl of 0595-571395

 www.dekoppoters.nl