't iM a r n e h o e s
Cultureel Centrum Marnegebied Wehe Den Hoorn

home | programma | archief over 't marnehoes | donateurs | nieuwsbrief | route | contact 


Voorstelling informatie
Vorige pagina

"MARLENE BAKKER" (DIT CONCERT IS UITVERKOCHT! )
zondag 6 januari 2019, 15:00 uur [archief]


Door: Marlene Bakker
Entree: € 15,00, Donateurs: € 13,00, Kinderen tot 12 jaar: € 5,00Marlene Bakker zingt in de Groningse streektaal in ’t Marnehoes op 6 januari 2019  

Zondagmiddag 6 januari, aanvang 15.00, opent ’t Marnehoes in Wehe den Hoorn( Kerkstraat 21) het winter/voorjaarsseizoen met een bijzonder concert van Marlene Bakker. 
Zij is een opvallende verschijning in het Groningstalige circuit. Jong, vrouw, eigenzinnig en gezegend met een prachtige stem. Haar eigen werk bezorgt haar een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene.Haar in 2018 verschenen debuutalbum RAIF is her en der al veel geprezen en ontving onder andere een vijfsterren recensie in het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Voor de single ‘Waarkhanden’ ontving Marlene de Bosklopper Bokaal voor de beste Groningstalige single van 2017. Waarkhanden gaat over terug gaan naar je roots na lang te zijn weggeweest.

Speciaal voor dit optreden zal Marlene ook werk zingen van haar tour met Groningse volksverhalen project Spinbarg. 
Marlene en haar gitarist Bernard Gepken hebben zich laten onderdompelen in de wondere wereld van Groningse volksverhalen. Ook zij die de taal niet machtig zijn zullen worden geraakt door de filmische sfeer. Bol van verlangen, weemoed en romantiek.

Reserveren is gewenst: muziekreserveringen@marnehoes.nl of 0595 571395  (DIT CONCERT IS UITVERKOCHT!)


Entree: 15,00 euro, donateurs 13,00 euro, kinderen tot 12 jaar 5 euro