't iM a r n e h o e s
Cultureel Centrum Marnegebied Wehe Den Hoorn

home | programma | archief over 't marnehoes | donateurs | nieuwsbrief | route | contact 


Voorstelling informatie
Vorige pagina

"WINTERTOUR DOOR ROON STAAL"
zaterdag 16 februari 2019, 20:00 uur [archief]


Door: Roon Staal
iedereen: € 17,50, (voor donateurs en superdonateurs st.'t Marnehoes): € 15,00


ROON STAAL MET NIEUW PROGRAMMA IN WEHE DN HOORN TIJDENS WINTER TOURdrie nieuwe album releases verwacht in 2019
  
WEHE DEN HOORN - Met een nieuw programma begint zanger en pianist Roon Staal op 7 februari in Gorredijk zijn nieuwe Winter Tour. De tour eindigt op 25 februari in Zoetermeer en doet in totaal 7 provincies aan. 
Het concert te Wehe Den Hoorn in Het Marnehoes vindt plaats op zaterdag 16 februari a.s. Aanvangstijd is 20.00 uur. De deuren zijn een half uur voor aanvang van het concert geopend. 
NIEUW WERKIn 2019 staan 3 nieuwe album releases op het programma: ten eerste zijn album 'A New Door Opens' met daarop piano composities van eigen hand zoals het gelijknamige titelnummer maar ook 'Anthem For All' en 'The Land Where We Dance'. Dit album wordt in het voorjaar opgenomen. Later in 2019 wordt een nieuw album verwacht met veel nieuwe coversongs waaronder werk van John Lennon (Across The Universe), Boudewijn de Groot en Gilbert O'Sullivan. Tenslotte zal aan het einde van het jaar een tweede kerstalbum verschijnen in navolging van zijn eerste 'Christmas Album'.
  
Staal geeft tussen de touren in Nederland door ook optredens in het verre oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan. De zanger weet met zijn warme stem en prachtige pianospel het publiek steeds weer te raken met prachtige vertolkingen van zijn eigen composities en werk van andere componisten. Naast bekende eigen songs als Weet Waarom Je Leeft, Promise en In The Silence Of Light zullen ook zijn bekendere cover werken als Help Me Through The Night, Pie Jesu en Stay With Me 'Till The Morning niet ontbreken. 
Alle informatie m.b.t. de Winter Tour en het concert te Wehe Den Hoorn kunt u vinden op de website www.roonstaal.com Toegangskaarten kunnen hier online besteld worden of telefonisch via 06-30025992 en kosten € 17,50 per stuk.  

Donateurs en superdonateurs van de stichting 't Marnehoes betalen een entreeprijs van €15,00.