't iM a r n e h o e s
Cultureel Centrum Marnegebied Wehe Den Hoorn

home | programma | archief over 't marnehoes | donateurs | nieuwsbrief | route | contact 


Voorstelling informatie
Vorige pagina

" FAMILIEVOORSTELLING MET HILBERT GEERLING" (deze voorstelling is uitverkocht!)
zaterdag 26 oktober 2019, 15:00 uur [archief]


Door: Hilbert Geerling
Entree iedereen: € 7,50


De dierentuin van Hilbert wordt vandaag officieel geopend. Door de burgemeester zelf! Er is alleen een kleinigheidje. Er zijn nog geen dieren...
  
Beestenboel:

In de dierentuin gebeurt nooit iets? Vergeet het maar!
Hilbert heeft namelijk een dierentuin en... Nou ja, hij heeft er nog niet echt eentje, hij WIL heel graag een dierentuin. Alleen heeft hij nog geen dieren.Maar dat is voor Hilbert geen probleem. Hij kan je namelijk het ene na het andere dierenverhaal vertellen. Van olifantenstront tot een zebra die liever stippen wil. En iedereen weet dat verhalen soms net echt kunnen zijn. En als onze fantasie dan op hol slaat..... ontsnapt er misschien wel een Tijger.
  
Een goochelshow vol humor en dierenverhalen voor iedereen. 
Hilbert Geerling is vijf-voudig Nederlands Kampioen Goochelen.
Hilbert begon zijn goochelcarrière als ‘normale’ goochelaar, maar ging al snel zijn eigen weg. Een weg vol met verhalen. Deze mix van verhalen en goochelen gaven hem de mogelijkheid om voorstellingen te maken die je met recht magisch jeugdtheater kunt noemen. Een unieke vorm van entertainment, die hem diverse prijzen opleverde, waaronder vijf maal het Nederlands kampioenschap Goochelen en de onderscheiding voor meest originele act. 

Reserverven: theaterreseveringen@marnehoes.nl of 0595-571395