't iM a r n e h o e s
Cultureel Centrum Marnegebied Wehe Den Hoorn

home | programma | archief over 't marnehoes | donateurs | nieuwsbrief | route | contact 


Voorstelling informatie
Vorige pagina

"KERSTCONCERT: A Celtic & Colourful Christmas.
vrijdag 20 december 2019, 20:00 uur [archief]


Door: Trio Merain
Entree: € 16,50, kinderen t/m 15 jaar: € 14,50

Kerstconcert Merain: A Celtic & Colourful ChristmasBetoverende kerstmuziek uit alle windstreken
  
Mieke Manschot: zang,Sandra Wallner: viool, Mirjam Rietberg: Keltische harp 
Een heerlijk kerstconcert waarin Merain u in een aangename kerststemming brengt met de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Bulgarije, Venezuela, het Midden-Oosten en dit jaar ook Zweden. 
Van rustige mystieke liederen tot Zuid-Amerikaanse vrolijkheid, alles passeert de revue in dit bijzondere en afwisselende concert. De muziek is zoals altijd op verfijnde wijze door Merain zelf bewerkt waarbij de prachtige harmonie van de instrumenten (zang, viool en Keltische harp) een magische uitwerking heeft. 
Het Duitse dagblad Die Rheinpfalz schreef vorig jaar over dit concert: “Kerstbetovering in vele talen”. 
Praktisch:€16,50, kinderen t/m 15 jaar €14,50

Meer informatie of kaarten bestellen: www.meraintrio.comVrijdag 20 december 20:00
  
Over Merain:"Het trio met bevlogen professionele musici .. weet volksmuziek uitnemend te vermengen met klassieke invloeden." Noord-Hollands Dagblad
  
Merain (2010) is een ensemble dat zich heeft toegelegd op het spelen van volksmuziek op geheel eigen wijze. Daarmee is een genre gecreëerd dat zij zelf omschrijven als “kamerfolk”. Akoestisch gespeelde volksmuziek in eigen smaakvolle arrangementen. Het van origine klassieke trio weet bij haar concerten een ontspannen en intieme sfeer te creëren, waardoor je als luisteraar heerlijk weg kunt dromen en op kunt laden. Merain heeft inmiddels 3 cd’s uitgebracht. Het trio speelt in Nederland, Duitsland en Luxemburg en is regelmatig live te gast bij Radio 4.  
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Als link mogelijk is: Link naar onze site voor meer info of kaarten:
 https://www.meraintrio.com/agenda--tickets-2019.html