't iM a r n e h o e s
Cultureel Centrum Marnegebied Wehe Den Hoorn

home | programma | archief over 't marnehoes | donateurs | nieuwsbrief | route | contact 


Voorstelling informatie
Vorige pagina

De Heidedoosjes, het lekkerste trio uit Pieterbure
zaterdag 3 maart 2007, 20:30 uur [archief]


Door: De Heidedoosjes
Entree: € 8,00, Donateurs: € 6,00, Super donateurs: € 0,00

Een avondvoorstelling, gegarandeerd vol van lach en pure humor, volgt drie “ietwat oudere” dames tijdens hun poging alsnog een kans te maken hun leven verder als artiest te leven. Tijdens dit avontuur volgt u de dames in hun verhalen en liederen van hun jeugd aan de Sabastraat te Groningen, het gitaarclubje en hun enorme liefde voor zingen, naar ontdekt worden en een optreden voor een echt publiek.

 

Een unieke en humoristische theater-muziek act waarbij drie 55-plussers u gedurende een heel uur op een geheel ongebruikelijke wijze laten genieten van hun bijzondere belevenissen.

 

Het verhaal: Greetje Winterwerp, Heleentje Bosma en mevrouw Heuker (house-is-leuker). Drie slanke doosjes, vriendinnen van vroeger uit de Sabastraat in Groningen. Jarenlang hebben ze samen op een gitaarclubje gezeten, maar dat werd uiteindelijk niks, (mevrouw Heuker speelt nog wel blokfluit), maar zingen is altijd hun grote hobby geweest. En nu wil het geval dat op een verjaardag ook een manager aanwezig was die hun heeft ontdekt! Nu mogen ze optreden voor groot publiek, een céédéétje maken en met een céédéétje meezingen! Er is alleen nog één probleem; de manager houdt van rock en de doosjes van ‘de smartlap’. Beide komen aan bod en vol vuur vertellen ze tussendoor ook over hun jeugd met hun vaders (die, echt waar! moordenaars waren), jiekietabananen, hertjes en (gokkers als ze zijn) de paardenrennen.

 

De Heidedoosjes, het lekkerste trio uit Pieterburen

 

Reserveren 0595 572822 of brugtyvo@tele2.nl