't iM a r n e h o e s
Cultureel Centrum Marnegebied Wehe Den Hoorn

home | programma | archief over 't marnehoes | donateurs | nieuwsbrief | route | contact 


Voorstelling informatie
Vorige pagina

CON PASIONES
zondag 27 januari 2008, 15:00 uur [archief]


Door: Con Pasiones
Entree: € 8,00, Donateurs: € 6,00, Kinderen tot 12 jaar: € 3,00

Het gezelschap bestaat uit pianist Johanan Havinga, sopraan Gea Passies, mezzosopraan Janine Nijmeijer en bariton Reynold Blom.Zij brengen een gevarieerd klassiek programma. In verschillende combinaties en solistisch worden liederen ten gehore gebracht van Mozart, Schubert, Mendelsohn, de Falla en Garcia Lorca. Daarnaast worden er liederen gezongen van Brecht, op muziek gezet door Hanns Eisler en Kurt Weil.Naast begeleiding wordt de piano ook ingezet als solo-instrument en worden sonates van Schubert gespeeld. 

 

Johanan Havinga begon op zijn zesde jaar met pianolessen aan de muziekschool in Leusden. Toen hij op zijn dertiende jaar verhuisde was hij “uitgeleerd” aan de muziekschool en werd hij toegelaten tot de vooropleiding van het Noord Nederlands Conservatorium.

 

In 2005 won Johanan het Prinses Christina Concours in Groningen en behaalde bovendien een Eervolle Vermelding in de halve finale van dit concours voor jonge getalenteerde musici.

 

Als prijs ontving hij een optreden met het Noord Nederlands Orkest, waar hij in de Oosterpoort het Griegpianoconcert heeft laten horen.

 

Naast zijn solospel werkt Johanan samen met anderen. Hij is de vaste pianist van het gezelschap ‘Con Pasiones’ en samen met sopraan Gea Passies heeft hij een Kurt Weilprogramma. De zangers hebben elkaar ontmoet bij de zangpedagoge en zijn goed geschoolde en enthousiaste amateurs. 

                                                                             

De muziekcommissie van de culturele stichting ’t Marnehoes heet u van harte welkom op deze middag.

 

Entree: volwassenen 8 euro, donateurs 6 euro, kinderen 3 euro.

 

Reservering is gewenst, Dineke Mik, 0595-571395

 

Dineke Mik, commissielid van de Muziekcommissie van ’t Marnehoes.